Klant ervaringen

Wij hechten veel waarde aan feedback van onze cliënten en vragen daarom of zij een tevredenheidsonderzoek naar de door ons geleverde zorg in willen vullen. Ons gemiddeld rapportcijfer naar aanleiding van alle beoordelingen van 2017 is een 9.1, en 98.6% beveelt ons aan.

Onderstaande ervaringen komen uit deze terugkoppeling.

" Niets dan hulde! "

" De verloskundigen zijn allen zeer betrokken en ontzettend aardig! "

" Marloes heeft mij fantastisch begeleid tijdens de bevalling! Zeer dankbaar ben ik haar dat ze mijn kleintje zo goed ter wereld heeft geholpen! "

" Zeer goede en deskundige begeleiding gehad. "

" Had niet betere begeleiding kunnen krijgen! "

" Bevalling dankzij de verloskundige als "prettig" ervaren. "

" Wij wilden graag een badbevalling, dit was mogelijk bij de praktijk. Wij zijn heel tevreden op de manier waarop wij begeleid zijn. "

" Bevallen was bijna een feestje! Maar ook alle begeleiding door de andere verloskundigen vond ik heel prettig, er werd goed geluisterd naar wat mijn partner en ik wilden/wensten/hoopten. "

" Froukje heeft mij tijdens de bevalling fantastisch goed begeleid en gezorgd dat de overdracht naar het ziekenhuis heel goed is verlopen. "

" We were totally happy with the support of the vroedvrouwenpraktijk during the whole time. "

" ik kon met al mijn vragen terecht. ik vond het ook prettig dat ik na de bevalling nog kon bellen met vragen. "

" Fijne, vriendelijke en nuchtere begeleiding. Er werd altijd genoeg tijd voor mij uitgetrokken. "

" De begeleiding en de informatie tijdens en tussen de consulten vond ik professioneel en relevant. "

" Aardige verloskundigen die goed op één lijn zitten met elkaar. Er hangt een fijne sfeer en de praktijk is heel toegankelijk. "

" Veel ruimte voor het stellen van vragen. Er wordt goed geluisterd en advies gegeven. Ook evt. zorgen werden goed en serieus behandeld. "

" De begeleiding was heel fijn, en ook na de bevalling is het erg leuk en leerzaam om naar het mamacafé te kunnen voor alle vragen over borstvoeding en baby's   "